Roditeljski sestanek

on .

Roditeljski sestanek bo v ponedeljek, 15.02.2016 med 17.00 in 19.00 uro.
Istega dne bo ob 16.30 predstavitev uporabe spletnega dnevnika. 

INFO DAY

on .

Petek, 12. februarja 2016 ob 17.00

Predstavili vam bomo:

  • Celotni postopek spletnega vpisa
  • Vzgojno-izobraževalno ponudbo
  • Tehnične smeri za informatiko, turizem ter finance in marketing
  • Poklicno izobraževanje AgrO

Vpisovanje za š.l. 2016/2017

on .

Vpisovanje v prve razrede za šolsko leto 2016/17 bo potekalo letos v elektronski obliki tudi za šole s slovenskim učnim jezikom.

Vpisovanje bo potekalo od 22. januarja (s pričetkom ob 8. uri) do 22. februarja 2016 (zaključek ob 20. uri). Treba se je predhodno registrirati, od 15. januarja 2016 (s pričetkom ob 8. uri) dalje, na spletnem mestu www.iscrizioni.istruzione.it.

Postopek vpisovanja je podrobno opisan v priloženi okrožnici Ministrstva za izobraževanje, univerzo in raziskovanje (v italijanščini) in v navodilih za vpis.

Športni dan

on .

Kot vsako leto so se na zadnji dan pouka pred božičnimi prazniki (22. 12.) dijaki tehniškega in licejskega pola pomerili med sabo v športnih igrah. Letos so tekmovali v ženski odbojki, mešani košarki, moškem malem nogometu in mešanih parih pri badmintonu.

Rezultati: pri odbojki je slavila ekipa licejskega pola, pri košarki ekipa tehniškega, nogomet je bil salomonski (tehniškemu polu je šta tekma naraščajnikov, licejskemu pa tista mladincev). Zelo upešen je bil tudi turnir mešanih dvojic v badmintonu, ki je vkjučil veliko večino vseh dijakov. Zmagovalca sta bila Simon Cotič in Veronika WInkler iz licejskega pola. 

Projekt Turismabile - Turizem za vse

on .

21. decembra 2015 smo dijaki 4. in 5. razreda poklicnega zavoda Ivana Cankarja sodelovali pri osemurnem izobraževalnem srečanju v Gradežu. Srečanje sodi v projekt Turismabile – Turizem za vse, ki ga je organizirala goriška pokrajinska uprava. Pri projektu so sodelovali tudi dijaki italijanskih šol D’Annunzio iz Gorice in Pertini iz Tržiča.
FaLang translation system by Faboba
High Quality Free Joomla Templates by MightyJoomla | Design Inspiration FCT